• Nieuwsbrief SV Beverwijk Augustus 2021

Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers die de afgelopen maanden zeer veel werk hebben verricht in de kantine, kleedkamers en rondom het veld. De keuken, magazijn en de bar zijn helemaal schoongemaakt. Van de kleedkamers zijn de douchekoppen ontkalkt. Het instructielokaal is weer in oude staat teruggebracht zodat er een grotere ruimte is voor de voorbereiding van een wedstrijd. Ook goed nieuws is dat het bestuur kan mededelen dat er zich nieuwe kantine medewerkers/sters zich hebben aangemeld voor het aankomende seizoen. Wij zijn hun daarvoor zeer dankbaar. We hopen binnenkort een ieder weer te mogen verwelkomen als vanaf aankomende zaterdag de bal weer gaat rollen, daar verderop in de deze nieuwsbrief meer over. Minder goed nieuws is dat het scorebord na ruim 25 jaar trouwe dienst het echt heeft begeven. Reparatie kosten wegen niet op tegen een nieuw scorebord en we zullen dus op zoek moeten naar een nieuw bord.

Sv Beverwijk doet Zaterdag 21 augustus mee met de Dag van de sport Beverwijk. Bij SV Beverwijk zetten we die dag tussen 10.00 uur en 16.00 uur het walking football in het zonnetje. Er wordt over de dag meerdere malen een demonstratie gegeven zodat iedereen kan zien wat het walking football inhoudt. Uiteraard zijn er leden aanwezig die alle vragen kunnen beantwoorden over het walking football. Als je die dag zelf wilt meedoen, zijn sportschoenen aan te raden.

Zoals al eerder in de nieuwsbrief vermeld gaat de bal weer rollen vanaf aankomende Zaterdag 14 Augustus. De selectie traint vanaf 27 Juli alweer volle bak 2x in de week en aankomende Zaterdag zullen de mannen zich meten met buurman Jong Hercules. Aftrap van deze wedstrijd is om 14:00 uur op het veld van Jong Hercules.

Ook mogen wij met trots bekend maken dat sv Beverwijk dit jaar gastheer zal zijn van een voorbereidingstoernooi. Donderdag 26 & Zaterdag 28 Augustus speelt Beverwijk voor eigen publiek 2 wedstrijden in voorbereiding op het nieuwe seizoen. We hopen een ieder van u te mogen verwelkomen!! Tegenstanders in dit toernooi zijn DEM Zaterdag 1, RCZ uit Zaandam en Sporting S uit Schermerhorn.

Hieronder het programma met de complete voorbereiding van SV Beverwijk

14 Augustus 14:00 uur Jong Hercules – SV Beverwijk