• SV Beverwijk is voor het seizoen 2021-2022 dringend op zoek naar een vaste grensrechter voor haar eerste elftal.

Beverwijk speelt op de zaterdagmiddag, thuiswedstrijden om 14:15 uur en uitwedstrijden variƫren de tijdstippen tussen 14:00 en 16:00 uur.

Als assistent-scheidsrechter (grensrechter) sta jij je mannetje. Je ondersteund zowel de wedstrijdleiding als spelers en staf. Als grensrechter heb je een bepalende rol langs de lijn. Jij bent soms de enige die iets heeft waargenomen. Er wordt van jou verwacht om op een goede manier samen te werken met de scheidsrechter.

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van onze 1e selectie, laat het ons dan weten!

Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je hebt een goede kennis van voetbal spelregels en een redelijke conditie.

Wat bieden we:

- Een prestatieve omgeving waar plezier mede voorop staat.

- Gezelligheid en wedstrijdbeleving, zowel voor als na afloop van wedstrijden.

- Betrokken zijn bij activiteiten van de selectie buiten het voetbal om.

Heb je interesse of heb je vragen, neem dan op contact op via info@svbeverwijk.nl of bel/Whatts App met Roald Borms 06-15159690

Het bestuur en technische staf!