• Beverwijk heeft de finale van de nakompetitie tegen sv Kadoelen uit Amsterdam met 3-2 gewonnen. Dat betekent dus dat Beverwijk volgend seizoen in de 3e klasse uitkomt.

In een gelijkopgaande wedstrijd op het complex van Hercules Zaandam was het na 90 minuten 2-2. Een verlenging van 2x15 minuten was dus noodzakelijk. In deze verlenging scoorde Beverwijk nog 1x (uit een strafschop), waardoor de eindstand 3-2 werd. Zie voor een uitgebreider verslag ook: http://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/discutabele-strafschop-beverwijk-houdt-kadoelen-in-onzekerheid/?fbclid=IwAR33v8B7KMTu63-az8U5p9XL7QOkaylha0Wil9WzNf-mWnRR8S75_RmLj6g

De behaalde promotie werd door de spelers en de staf met champagne en speciale shirts uitbundig gevierd.

Met de promotie van het 1e elftal en de kampioenschappen van het 2e en 3e team is het hiermee een uiterst succesvol seizoen geworden en dat in het jaar van het 100-jarig bestaan van de club!