• Nieuwsbrief SV Beverwijk November 2020

En alweer het einde van een maand, dus zoals beloofd weer een korte update over de gang van zaken binnen onze club!

Begin November zijn we op bezoek geweest bij Telstar, daar hebben we balvangnetten mogen ophalen voor ons sportpark. Telstar besloot hun magazijn eens leeg te mesten en daar kwamen flink wat netten uit. Deze hebben we voor niks mogen overnemen en deze kunnen we goed gebruiken voor rondom ons veld. Dus vanaf deze plek een hartelijk dank aan Telstar voor het gratis ter beschikking stellen van de netten.

Ook hebben we een poging gedaan het scorebord te testen na reparatie. Na flink wat uurtjes testen bleek helaas het scorebord toch niet te werken wat toch wel voor teleurstelling zorgde. Maar we treuren niet, we vermoeden dat het scorebord zelf in orde is maar dat de bediening niet functioneert. De bediening wordt op het moment van schrijven ook weer gerepareerd zodat we binnenkort hopelijk een nieuwe test kunnen doen.

Afgelopen maand is er een start gemaakt met het vervangen van de TL balken. Alles is vervangen door LED waardoor we als club een flinke besparing doen op onze energiekosten. Bijna elke week kan het bestuur weer een actie afvinken op de besluitenlijst. Dank aan al onze vrijwilligers voor dit goede werk.

In deze periode van corona is onze kantine helaas gesloten maar toch gaan de rondjes bier vrolijk door. Een geweldige actie door leden die de club een warm hart toedragen en de club zo door de coronacrisis heen steunen. Voor € 20.- kan je al een rondje geven doormiddel van een tikkie. 17 rondjes zijn inmiddels al gegeven! Ga zo door!! https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=svbeverwijk

Ons geduld wordt inmiddels flink op de proef gesteld! Waar normaal gezien de bal rolt op de zaterdag blijft het veld nu helemaal leeg tot verdriet van alle voetballiefhebbers. De trainingen van het 1ste zijn inmiddels wel weer opgestart in groepjes van 4 personen. We hopen dat het kabinet weer reden ziet tot versoepeling van de huidige maatregelen en dat de competitie toch weer hervat kan worden.

Graag willen we deze nieuwsbrief afsluiten met een ieder hele Fijne feestdagen te wensen en blijf vooral gezond!