• Nieuwsbrief SV Beverwijk Mei 2021

Helaas geen voetbal meer dit seizoen, dit vanwege de corona. Kantine en kleed-douche ruimtes mogen nog steeds niet gebruikt worden. Gelukkig mocht er nog wel getraind worden maar 20 Mei hebben we het seizoen afgesloten zodat het veld in onderhoud kan bij de gemeente.

Als de cijfers betreffende Corona dalende zijn hopen we dat we het nieuwe seizoen weer kunnen voetballen en dat de kantine weer open mag en de kleed-doucheruimtes weer gebruikt kunnen worden.

We zijn in een vergevorderd stadium om eind augustus een toernooi te organiseren over 2 speeldagen. Zet maar alvast in de agenda, 26 en 28 Augustus…. Nadere informatie hierover volgt.

Contributie:

We begrijpen dat het vervelend is dat een ieder die contributie heeft betaald dit seizoen er niet de volle 100% voor terugkrijgt. Maar helaas lopen de kosten voor de club wel door en hebben wij daarom als volgt besloten.

Als men de contributie over het afgelopen seizoen keurig heeft betaald komt men in aanmerking voor korting van 25% over de contributie van het seizoen 2021-2022,mits de contributie voldaan wordt voor 31 Augustus.

Jumbo Ballenactie:

Tevens doet SV Beverwijk mee aan de ballenactie van de Jumbo filiaal in Heemskerk. De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flinke kostenpost, helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten heeft misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie. Help je mee? Op het moment van schrijven hebben we met elkaar al 35 ballen gespaard.. GA ZO DOOR!!!

Kijk op onderstaande link:

www.ballenactie.nl/svbeverwijk

Verder willen we van het moment gebruik maken om definitief afscheid te nemen van een clubman. Joop Geldermans heeft afgelopen seizoen aangegeven de functie in de kantine ook neer te leggen. Voor Joop is een tijd gekomen dat hij het rustiger aan moet doen en wij respecteren uiteraard zijn keuze. Vanaf deze plaats willen wij Joop in het bijzonder bedanken voor alles dat hij gedaan heeft als voorzitter maar ook voor het werk dat hij verzette in de kantine.

Komend jaar als de bal weer rolt hopen we op een gepaste manier afscheid te nemen van Joop!

Merchandise:

Sv Beverwijk heeft in Mei Sjaals en mutsen laten drukken om wat meer zichtbaar aanwezig te zijn in de wijk!!

Vanaf heden heeft SV Beverwijk een eigen merchandise J Prijzen zijn als volgt.

Sjaals € 20.-

Mutsen € 15.-

Interesse in een sjaal of muts?? stuur een berichtje naar Roald Borms 06-15159690 of reageer op het facebook bericht.

Dan rest ons iedereen een fijne zomer te wensen en hopen we dat we elkaar in het nieuwe voetbalseizoen weer zien in goede gezondheid

Jaap Dobma

Menno Kluft