Nieuwsbrief SV Beverwijk januari 2022

Inmiddels ligt de lange winterstop achter ons en hopen we dat we snel de competities weer mogen hervatten. De KNVB gaat zich beraden hoe de competities normaal uit te kunnen spelen, dat is even afwachten dus verdere info volgt later.

Voordat de 1ste helft van de competitie abrupt werd afgebroken hebben we gelukkig nog wel een mooie voetbalmiddag mogen beleven met zijn allen waarbij onze buurman DEM aantrad op 30 oktober. Voor aanvang van de wedstrijd werd het nieuwe scorebord geopend door een sponsor die de club een warm hart toedraagt. Wij zijn hier Max Mello zeer dankbaar voor. Zoals U weet was het oude scorebord al jaren defect maar de financiën ontbraken om een nieuwe aan te schaffen. Tevens hebben wij een aantal nieuwe bordsponsoren aan ons weten te verbinden en deze borden hangen bij het schrijven van deze nieuwsbrief al langs het veld.

Ook binnen in het gebouw is er niet stil gezeten afgelopen periode door diverse vrijwilligers. De nieuwe geluidsinstallatie, met daarbij nieuwe bekabeling is aangesloten. Achter de bar is een aanpassing gedaan om een mengpaneel voor het geluid te kunnen plaatsen zodat de geluidsinstallatie aangestuurd kan worden. Het kassasysteem is binnen en is klaar om in gebruik genomen te worden, alleen de verbinding met de keuken moet nog tot stand gebracht worden. Er zal dan een wijziging plaatsvinden betreft het bestellen zoals etenswaren. Etenswaren kunnen voortaan besteld worden bij de bar.  In de keuken is een printertje geplaatst waaruit een bon komt van een bestelling bij de bar. Zo ontlasten wij de mensen in de keuken om niet meer te hoeven afrekenen. Ook blijft het mogelijk om te pinnen hiervoor is een professioneel pinapparaat geplaatst zodat de verbinding hopelijk wat stabieler is dan voorheen. De schuifwand is overigens ook 3 meter verplaatst, dit om bij kleine gezelschappen de sfeer toch wat intiemer te maken, dat komt de gezelligheid ten goede. Onze vrijwilligers hebben dus niet stilgezeten en onze dank is zeer groot wat zij toch iedere keer weer voor elkaar krijgen.

Helaas hebben we in december afscheid moeten nemen van onze trainer Ferenc van de Broek. Na gesprekken tussen Ferenc en het bestuur zijn wij onderling tot de conclusie gekomen dat de chemie niet meer aanwezig was. Wij wensen Ferenc al het beste voor de toekomst en misschien dat wij elkaar ooit nog treffen als tegenstander.

Inmiddels heeft SV Beverwijk een nieuwe trainer voor volgend seizoen aangesteld. Jerry van der Wijst komt over van Wijk aan Zee en zal vanaf aankomend seizoen voor de groep staan. Jerry, van harte welkom en we hopen komend jaar mooie resultaten te boeken!!

Het huidige seizoen zal worden afgemaakt door onze assistent- trainer Michel Kersten bijgestaan door Marco van Petersen (je ziet op het trainingsveld dat ie het stiekem toch nog mist). De eerste trainingen zagen er goed uit en werd de nodige conditionele arbeid verricht, we hopen dat dit zijn vruchten gaat afwerpen in de 2e seizoenshelft waarin tegen degradatie gevochten zal moeten worden.

De corona regels zijn per 26-01-22 jl. ook versoepeld en dat betekent dat de kantine ook weer open mag. We hopen jullie allen vanaf Zaterdag 29-01-22 weer te mogen begroeten!!

Het bestuur heeft een aantal activiteiten vastgelegd die U alvast in uw agenda kan noteren.

04-03-2022         Medewerkers/sponsor en jubilarissenavond (dit vindt plaats op uitnodiging)

02-04-2022         Voetbalquiz

15-04-2022         Paaskien

14-05-2022         Waar schijt de koe of Rad van SV Beverwijk. Nadere info volgt…

Vanwege de verzwaring van de coronaregels hebben we helaas geen kerstkien kunnen houden afgelopen December, daarvoor in de plaats gaan we de paaskien organiseren in April mits de maatregelen dat toelaten.