• Nieuwsbrief SV Beverwijk December 2020

Het belangrijkste nieuws van de maand december is de contract verlenging van de trainer Ferenc van de Broek. Daarnaast heeft de gehele staf hun contract met een jaar verlengd. De contract bespreking verliep voorspoedig en de deal was snel beklonken. Ferenc voelt zich op zijn gemak bij SV Beverwijk en ondanks de corona-crisis ziet hij nog steeds mogelijkheden om het 1e elftal te doen laten groeien. De  stijgende lijn was al gaande toen opnieuw corona roet in het eten gooide. We mochten weer trainen, weliswaar in groepjes van vier, maar na de meest recente toespraak van onze premier werd het trainen onmogelijk gemaakt. We hopen met 19 Januari op het oog weer wat te kunnen gaan doen op het veld maar met de recente ontwikkelingen lijkt dit wel hopen tegen beter weten in! 15 december is aan de selectie medegedeeld dat de trainer met zijn staf de contracten hebben verlengd waar positief op gereageerd is door de mannen! Ze snakken ernaar om weer het veld op te mogen. Voor de rest hebben de vrijwilligers ook niet stil gezeten. Het vervangen van de verlichting door LED verlichting gaat nog steeds door. Rondom het veld zijn de reclameborden schoongemaakt en de beschoeiing aangepakt. De kleedkamers zijn goed schoongemaakt en de afvoer en schrobputjes zijn schoongemaakt en doorgespoeld. De tafels in de kantine waren niet echt stevig meer en deze zijn gerepareerd. De doelen op het veld zijn nagekeken en de netten zijn (waar nodig)hersteld. Daarnaast is de keuken grondig aangepakt en weer helemaal tiptop schoongemaakt. Dan de status van het scorebord: Dit vlot niet erg, het is een verouderd systeem wat moeilijk lijkt te repareren. Maar we geven de moed niet op en blijven zoeken naar een oplossing. Overigens zijn de 6 lichtmasten op het veld voorzien van nieuwe kappen en lampen. Helaas nog geen Led verlichting zoals we wel hadden gehoopt maar door de vervanging van de lichten in ieder geval al een beter verlicht veld dan voorheen.

Normaal bent u van ons gewend dat we een nieuwjaarsreceptie houden op de club maar zoals u zult begrijpen is dat helaas niet mogelijk onder de huidige omstandigheden!

Vanaf deze plek wensen wij u een hopelijk beter en sportief 2021