• Nieuwsbrief SV Beverwijk Augustus 2022

  Beste Beverwijker,
  Het seizoen is voor het 1ste elftal al 2 weken onderweg en voor het 2e en 3e zal het seizoen ook gauw beginnen. Onder de nieuwe trainer Jerry v/d Wijst heeft men al de nodige trainingsarbeid verricht.


  Sinds het verschijnen van de laatste nieuwsbrief is er toch wel het nodige gebeurd. De velden zijn weer ingezaaid en bijna klaar voor gebruik, de doelen hebben onderhoud gehad en al het groen rondom ons veld is perfect onderhouden door de onderhoudsploeg, waarvoor dank!!


  Met trots kunnen wij melden dat vanaf 1 Augustus L8 Grondstoffen & Logistiek zich verbonden heeft als Hoofdsponsor aan SV Beverwijk. Wij zijn als bestuur heel blij dat L8 Grondstoffen & Logistiek zich verbonden heeft aan SV Beverwijk voor de komende jaren.

  Daarnaast kunnen wij ook melden dat de club diverse bordsponsoren aan zich heeft weten te binden voor de komende jaren. Verdere communicatie daarvan zal volgen wanneer alle borden hangen rondom het veld.

  Verder kunnen we jullie mededelen dat afgelopen Juli we zijn overgegaan tot aanschaf van zonnepanelen in combinatie met een warmtepomp waardoor wij een flinke besparing hopen te doen op onze energiekosten. We hopen dit rond Oktober geïnstalleerd te hebben op het dak van onze accommodatie.

   

  Donderdag 25 & Zaterdag 27 Augustus speelt Beverwijk voor eigen publiek 2 wedstrijden in voorbereiding op het nieuwe seizoen. We hopen een ieder van u te mogen verwelkomen!! Tegenstanders in dit toernooi zijn DEM Zaterdag 1, RCZ uit Zaandam en ADO 20
  Hieronder het programma met de complete voorbereiding van SV Beverwijk


  18 Augustus 19:00 uur Toernooi bij RCZ, sv Beverwijk – RCZ (zaterdag) 2x 20 minuten
  18 Augustus 19:50 uur Toernooi bij RCZ, RCZ (zondag) – sv Beverwijk 2x 20 minuten

  20 Augustus 13:00 uur Toernooi bij RCZ, sv Beverwijk – WSV’30 2x 20 minuten
  20 Augustus 14:50 uur Toernooi bij RCZ, Knollendam – sv Beverwijk 2x 20 minuten

  25 Augustus 19:00 uur Toernooi SV Beverwijk, Tegenstander nog onbekend

  27 Augustus 14:30 uur Toernooi SV Beverwijk, Tegenstander nog onbekend


  Bestuur SV Beverwijk