•  

  Nieuwsbrief SV Beverwijk Januari/februari 2021

   

  Allereerst een update van de KNVB betreffende het amateurvoetbal.

  Herstart competities: De KNVB heeft een routekaart gemaakt waarin de scenario’s zijn vermeld van een eventuele herstart van de amateurkompetities (zie https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/62509/routekaart-amateurvoetbal-voor-restant-van-het-seizoen).

  Mocht tijdens de coronapersconferentie van 23 februari blijken dat er niet afgeschaald kan worden naar het risiconiveau ‘ernstig’, dan worden alle competities in de categorie A definitief niet meer hervat. Wanneer de competities niet meer worden hervat, stromen teams uitkomend in de categorie A door naar de KNVB Regio Cup. Dit zijn kleinschalige regionale competities die door de KNVB worden georganiseerd en starten vanaf het moment dat de coronamaatregelen dit toelaten. Alle teams in de categorie B** veld en zaal en pupillen gaan al over naar de KNVB Regio Cup.

  De KNVB Regio Cup staat los van de reguliere competitie en ook zal er geen promotie/degradatie zijn. We hopen dan ook dat er wat positief nieuws te melden valt en dat er weer snel gevoetbald mag worden. Mocht dit zo zijn dan zullen wij een tussentijdse nieuwsbrief uitbrengen.

  Wat verder nog te melden is dat de vrijwilligers een beetje door hun werkzaamheden heen zijn. De keuken en het magazijn is qua verlichting aangepakt. Voorheen was er 1 schakelaar voor zowel het magazijn als de keuken. Nu zijn deze apart geschakeld zodat er niet onnodig licht brandt in 1 van deze ruimtes.

  Bestuur sv Beverwijk