• Beverwijk bereikt finale nakompetitie (zaterdag 15 juni om 14.30 uur)

9 jun 2019
  • Nadat Beverwijk 1 de eerste wedstrijd tegen Wieringermeer met 5-0 had gewonnen, stond zaterdag jl. de tweede wedstrijd tegen Sporting Krommenie op het programma. Tegen dit team had Beverwijk dit seizoen al 2x gespeeld (1x gewonnen en 1x verloren), zodat het al duidelijk was dat beide teams aan elkaar gewaagd waren (Beverwijk eindigde de kompetitie als 2e en Sporting Krommenie als 3e). In een redelijk gelijkopgaande wedstrijd werd het uiteindelijk 2-2. Dat betekende dus een verlenging met 2x 15 minuten. In deze extra-tijd scoorden beide ploegen nog 5x, waarvan Beverwijk er 4 voor haar rekening nam. De einduitslag werd zodoende 6-3 in het voordeel van Beverwijk.

Zarerdag as. staat de finale op het programma tegen Kadoelen uit Amsterdam. De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld bij  Hercules Zaandam*. Kadoelen speelt dit seizoen in de 3e klasse A en eindigde daarin als 12e met 23 punten. Kadoelen speelt dus om lijfsbehoud, terwijl het bij Beverwijk om promotie zou gaan.

* Adres en routebeschijving naar Hercules Zaandam: Kuilpad 1F / 1509 AS  ZAANDAM

• Komende vanaf snelweg A8 neemt u afslag Knooppunt Zaandam, richting Zaandam
    • Voeg in op de A7
    • Neem op het Prins Bernhardplein (rotonde) de eerste afslag naar de Heijermansstraat
    • Neem bij de volgende rotonde de 2e afslag naar Dr H G Scholtenstraat
    • Volg de borden naar recreatiegebied "Jagersveld"
    • Sla rechtsaf richting recreatiegebied "Jagersveld"
    • Na +/- 200 meter ziet u links de ingang naar het sportcomplex
    • De ruime parkeerplaats bevindt zich aan de rechterkant van de weg

Het schema van de nakompetitie ziet er als volgt uit:

Derde klasse A / Vierde klasse A & B

Acht ploegen strijden om één plaats. Winnaar duel G (neutraal terrein) speelt volgend seizoen in de derde klasse.

01/06 (A) Opperdoes Westzaan  2-1
    01/06 (B) Kadoelen Alcmaria Victrix  3-2