• Beverwijk doet zaterdag 27 augustus 2022 mee met Dag van de Sport. Na het succes van vorig jaar willen alle deelnemende sportaanbieders in Beverwijk nog meer mensen laten zien hoe leuk sporten is!

Tijdens de Dag van de Sport op zaterdag 27 augustus zetten meer dan 25 sportaanbieders in Beverwijk hun deuren open en kan iedereen de hele dag gratis de sporten ervaren die hij/zij/hen wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw familie, vrienden, collega’s en klasgenoten over deze dag en nodig ze uit om mee te doen. Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen. Iedereen is welkom, of je 2 jaar bent of 100! Aanmelden is niet nodig en na afloop krijgt iedereen ook nog een strippenkaart voor vijf gratis proeflessen.

Wat gaan we doen?
    Bij Beverwijk geeft het walking football-team een demonstratie. Ook wordt er uitleg gegeven over het spel en over de mogelijkheden om hieraan mee te doen. Het is handig om sportschoenen mee te nemen, want meedoen behoort zeker tot de mogelijkheden. Het walking football is bedoeld voor 50-plussers die nog op een rustige manier een potje willen voetballen. Zie voor meer informatie elders op deze site.

Wat is de Dag van de Sport?
    Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past echt bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 27 augustus om dit te ervaren.

In samenwerking met Sportakkoord Beverwijk zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 27 augustus 2022 net als vorig jaar hun deuren open. Met elkaar maken we er weer een feestje van!

Meer informatie over de Dag van de Sport?
    Ga naar de website www.dagvandesport.nl.