• Bijzondere algemene ledenvergadering op donderdag 7 april

24 mrt 2022
  • Hierbij nodigen wij alle leden uit voor een bijzondere algemene ledenvergadering op donderdag 7 april om 20.00 uur in onze kantine "De Driesprong".

Er staan dan 2 onderwerpen op de agenda:

1) Investering aanschaf warmtepomp en andere duurzame energiemaatregelen: het bestuur zal dit tijdens de vergadering verder toelichten en tevens aangeven welke financiele middelen hiervoor nodig zijn. De aanwezige leden wordt gevraagd voor de investeringen toestemming te geven;

2) Extra contributievehoging met ingang van het seizoen 22-23: door de oplopende kosten op vele gebieden, ziet het bestuur zich genoodzaakt de contributies extra te verhogen. Om dit per volgend seizoen mogelijk te maken, wordt dit voorstel aan de leden voorgelegd.