• Beverwijk 100 jaar

Op 19 maart 2019 bestaat sv Beverwijk precies 100 jaar. Dat gaan we uiteraard met elkaar vieren en wel op zaterdag 23 maart 2019 met een groot feest voor alle leden, oud-leden, donateurs en genodigden. Meer informatie hierover volgt op deze site.

Op deze plek zullen we ook artikelen en foto's plaatsen die met het 100-jarig bestaan te maken hebben. Houd deze plek dus goed in de gaten.

• Zittend Pim van de Watering met naast hem zijn vader Rokus van de Watering. Daarnaast zijn vrouw Lia van der Watering (blonde vrouw),  Nol Henne met schuin er achter Tante Lauw. Uiterst rechts waarschijnlijk Toon Gerrits

• Laatste kampioenschap

In het seizoen 2014-2015 werd het eerste zondagelftal met overmacht kampioen van de 4e klasse C. Beverwijk haalde maar liefst 65 punten en werd in de thuiswedstrijd tegen De Rijp kampioen. Via de link zijn enkele beelden van deze wedstrijd te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=EkXNEcm5tCo

In het seizoen 2015-2016 kwam Beverwijk in de 3e klasse uit. Daarna was Beverwijk 2 seizoenen niet vertegenwoordigd met een eerste team, maar vanaf het seizoen 2018-2019 gelukkig weer wel (als zaterdag 1).