• Ado20-Beverwijk 3-2 (2-1)

  2x Tim Suykerbuyk
  Ado20 heeft de topper met 3-2 gewonnen door een winnende treffer in 88e minuut.
  Het strijdplan van Beverwijk kwam niet erg uit de verf, het plan om ADO het spel te laten maken en dan van achteruit de lange bal op de diepe spits te spelen en dan terugleggen of de tweede bal winnen lukte maar niet omdat ADO het middenveld duidelijk in handen had.
  De 1-0 viel na 22 minuten toen van Gellekom zwaar tegen de zon inkijkend verkeek op een zondagsschot van de linksbuiten van ADO.
  Tien minuten later was het weer gelijk toen Suykerbuyk een kanonskogel afvuurde die tot stilstand kwam in de kruising van de Ado goal.
  Vlak voor rust kreeg de linksbuiten van Ado veel te veel ruimte en alle tijd om een pasklare voorzet te geven waarna de bal makkelijk kon worden binnen getikt.
  Na de thee veranderde er eigenlijk niet veel, pover spel van beide ploegen waarbij de Heemskerkers beter waren en lang leek dan ook de ruststand de eindstand te worden tot de scheidsrechter een speler van ADO een gele kaart gaf voor aanmerkingen op de leiding en hierbij Beverwijk een vrije trap toe kende, en het was nogmaals Suykerbuyk die van dichtbij de instormende Heemskerkers verschalkte en de bal in het dak van het doel schoot.
  Het gelijke spel zou voor Beverwijk als winst voelen dus met man en macht werd geprobeerd de 2-2 over de streep te trekken maar vlak voor tijd werd een lage harde voorzet bij De tweede paal binnen geschoten terwijl deze vlak hiervoor nog door minimaal 3 Beverwijkers de tribune ingerost had kunnen worden.
  De tijd die er hierna nog restte was onvoldoende om voor de derde keer langszij te komen.