• Nieuwe trainer voor Beverwijk

Beverwijk heeft een nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen: Ferenc van den Broek is de opvolger van Rick Kitzen die na 1 seizoen te kennen gaf te willen vertrekken. Het bestuur is er gelukkig spoedig in geslaagd om een geschikte opvolger te vinden. Van den Broek komt van Alkmaarsche Boys en was daarvoor trainer van o.a. Zaanlandia, SSV en Sporting S.

• Trainer Rick Kitzen vertrekt

Trainer Rick Kitzen vertrekt na dit seizoen bij sv Beverwijk. Onderstaand bericht was te lezen in Dagblad Kennemerland van 1 april jl. Het bestuur is inmiddels bezig om een geschikte opvolger voor het nieuwe seizoen te vinden.

Artikel Dagblad Kennemerland:

Rick Kitzen had eigenlijk al zijn woord gegeven aan SV Beverwijk, maar de trainer heeft op eigen initiatief toch een punt gezet achter de samenwerking. Hij keert na de zomer niet meer terug als coach op sportpark Adrichem. „Ik mis de juiste mentaliteit.”

Kitzen was bezig aan zijn eerste seizoen bij SV Beverwijk, dat vorig jaar promoveerde naar de derde klasse zaterdag. „Ik had eerst aangegeven te willen blijven, maar ik begon daarna toch te twijfelen. Beverwijk is een hele gezellige club, maar bij de spelers mis ik de juiste instelling om in de derde klasse te kunnen voetballen. Zelf ben ik bloedfanatiek en ik had daar moeite mee. Ik doe er 25 minuten over om van Zaandam naar Beverwijk te rijden. Dat vind ik niet erg, maar ik moet er zelf ook wel plezier uit halen.”

De Zaankanter had verwacht dat Beverwijk het seizoen in de middenmoot had kunnen eindigen. Maar het team kwam tot de coronacrisis uitbrak niet verder dan de derde plek van onderen, alleen Reiger Boys en Flamingo’s deden het nog slechter.

Uit 17 duels werden 11 punten behaald: er werd maar drie keer gewonnen. „We hebben echt hele goede wedstrijden gespeeld, maar na een uur voetballen, konden veel jongens het conditioneel niet meer aan. Tegen buurman DEM bijvoorbeeld. We stonden met 1-0 voor, toen ze in de 70e minuut de gelijkmaker scoorden. En uiteindelijk verliezen we vlak voor tijd met 2-1. We hebben veel te vaak met een doelpunt verschil verloren.”

Kitzen, in het verleden oefenmeester van onder andere OFC zaterdag, Jisp, Zaanlandia en RCZ, is zelf nog niet klaar met het trainersvak. „Maar dan moet ik wel wat op mijn pad vinden dat bij mij past. Ik heb nog genoeg te doen op zaterdag en anders ga ik wel een paar uurtjes extra werken bij mijn baas.”

• Waar schijt de koe op zaterdag 2 mei

Waar schijt de koe 🐄 wordt ‘ waar schiet het varken 🐷
    Op zaterdag 2 mei zal ik gekleed in pak het hoofdveld op gaan om onze loterij te houden!!
    Dit alles zal live via Facebook gefilmd worden zodat iedereen het kan zien.
    De loterij zal rond 13.00 plaatsvinden.
    Hoe gaan we het doen:
    Ik ga het veld op en zal starten op de middenstip.zodra het eerste fluitsignaal gaat zal ik over het gehele veld lopen met een bal en zal er een tijd ingesteld worden die ik niet weet .
    Als de tijd voorbij is zal het 2e fluitsignaal gaan.
    Op dat moment pak ik de bal in mijn handen en schiet ik de bal zo hoog mogelijk de lucht in.
    De plek waar de bal tot stilstaand komt wordt dan het winnende lot van €1000,- 💴
    Alle omliggende vakken ( 8 stuks in totaal )
    Winnen allemaal €100,- 💴
    Er wordt ook nog een nummer getrokken voor het gratis foto op canvas (50 cm bij 70 cm ) aangeboden door kennemer lichtdruk . 🖼

De winnende lotnummers zullen op een groot vakkenbord te zien zijn.

Er zijn nog circa 30 loten te koop. Wie o wie zorgt ervoor dat deze ook nog worden verkocht?

• Programma

Geen informatie

• Uitslagen

Geen informatie

• Oud papier inleveren

U kunt uw oud papier dagelijks bij sv Beverwijk inleveren. Er staan 3 containers voor het hek waar u altijd terecht kunt. Voor Beverwijk is het interessant, want de club ontvangt elk kwartaal een mooie bijdrage.

• Hoofdveld niet meer beschikbaar dit seizoen

In verband met de bestrijding van het coronavirus is de kantine in ieder geval tot 1 september as. gesloten. Aangezien het hoofdveld ook al is ingezaaid, kan er dit seizoen ook geen gebruik meer worden gemaakt van ons complex. Wij vragen een ieder hier rekening mee te houden en dus het veld niet te betreden. Voor evt. trainingen (die vanaf 11 mei jl. wel weer mogelijk zijn) kan contact worden opgenomen met het bestuur. Er kan dan worden gecheckt of een van de andere velden van het sportcomplex beschikbaar is.